x
Anasayfa Medya Haberler En Lezzetli ve Sağlıklı Tatlılar Şirinoğlu’nda

En Lezzetli ve Sağlıklı Tatlılar Şirinoğlu’nda

En Lezzetli ve Sağlıklı Tatlılar Şirinoğlu’nda

Adana’da lezzetli ve sağlıklı tatlı denildiğinde ilk akla gelen marka Şirinoğlu Baklava.

Kenan Evren Bulvarı üzerinde mütevazi bir yerde tatlıcılık işine başlayan Şirinoğlu Baklava, aradan geçen yaklaşık 25 yılda en bilinen markalardan biri olmayı başardı. Kısa sürede kalitesi ve tadıyla damaklarda kendine yer edinen Şirinoğlu Baklava, 2005 yılında Güzelyalı şubesini açarak büyümesini sürdürdü. Bir yıl sonra 2006’da Turgut Özal İller Bankası Kavşağı’nda ikinci şubesini açan Şirinoğlu Baklava, lezzetlerini daha geniş bir kesime ulaştırmaya başladı.

Pandemi şartlarına rağmen istikrarlı büyümesini sürdüren Şirinoğlu Baklava, 2020 yılında ise üçüncü şubesini Adana’nın en yeni yerleşim yeri olan Yeni Stadyum karşısında açarak lezzetlerini Sarıçamlılarla buluşturmaya başladı.

Belediye Evleri’ndeki imalathanesinde Antep’ten getirttiği tatlı ustası ile şerbetli tatlılarını lezzetlendiren Şirinoğlu Baklava, Adana’da günlük tatlı ve dondurma çeşitleri ile hedef kitlesini her geçen gün daha da artırıyor. Ürettiği enfes lezzetlerin toptan pazarlamasını da yapan Şirinoğlu, kamu kuruluşları ve firmalara da lezzetlerini ulaştırıyor.

2021 sonu itibariyle lezzet yelpazesini daha da çeşitlendirmek için kolları sıvayan firma, yaş pasta ve kuru pasta imalatıyla tatlı sektöründeki yerini daha da kalıcı hale getirmek istiyor.

Kaliteden ödün vermeden şube sayısını daha da artırmayı hedefleyen Şirinoğlu Baklava, şerbetli tatlılar, dondurma, yaş pasta ve kuru pasta çeşitleriyle Adana’da lezzetlerini daha çok insana ulaştırmayı amaçlıyor.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları