x
Anasayfa Medya Haberler Özel Günleriniz, Şirinoğlu Baklavası İle Daha Lezzetli!

Özel Günleriniz, Şirinoğlu Baklavası İle Daha Lezzetli!

Özel Günleriniz, Şirinoğlu Baklavası İle Daha Lezzetli!

Bayramlar, özel günlerde en çok tercih edilen tatlıların başında baklava gelir. Türk mutfağının en özel lezzetlerinden biri olan baklava, Şirinoğlu Baklavaları’nın ustalarının elinde lezzet buluyor. Adana’da tatlı denildiğinde hemen akla gelen Şirinoğlu Baklavaları, düğünlerinizden her türlü programınıza özel günler baklavası ile ayrı bir lezzet katıyor.

İster canınız tatlı çektiğinde ister arkadaşlarınızla birlikte en güzel anlarınızı lezzetlendirmek istediğinizde isterse misafirlerinize ikram etmek için Şirinoğlu Baklavaları her zaman yanınızda. Adana’da şerbetli tatlı, yaş pasta ve kuru pasta çeşitleriyle en nefis lezzetleri vatandaşlarla buluşturan Şirinoğlu Baklavaları, özel günlerde de enfes tereyağlı baklavası ile sizlerin en büyük yardımcınız oluyor. Şirinoğlu ustalarının elinde ince ince açıldıktan sonra arası antepfıstığı ile lezzetlenen tereyağlı baklavamız, şerbetle buluştuktan sonra tam da ağızlarınıza layık bir lezzet haline geliyor. Sadece canınız tatlı çektiğinde değil, her türlü organizasyonunuzda da damaklarınızı çatlatacak enfes lezzetiyle misafirlerinize unutulmaz anılar bırakıyor.

Şirinoğlu Baklava Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bozkuş, baklavacılık sektöründe 40 yılı aşkın bir tecrübe ile hizmet verdiklerini, Adana’da tatlı denildiğinde akıllara gelen ilk lezzetlerden biri olmayı başardıklarını söyledi. Bu başarıda enfes lezzetlerinin büyük yeri olduğunun altını çizen Bozkuş, “Adana’da İller Bankası Kavşağı, Kurttepe ve Sarıçam’daki şubelerimiz ile 30 yıla yakın bir zamandır hizmet veriyoruz. Bu süreçte Antep’ten getirdiğimiz tatlı ustalarımız ile başta baklava olmak üzere diğer şerbetli tatlılarda büyük bir rağbet gördük. 2021 yılında yaş pasta üretimine de başladık. Geldiğimiz noktada vatandaşlarımızdan büyük talep gördüğümüz için şubelerimizi artırmanın planlarını yapıyoruz.” dedi.

Adana’da Özel Günler Baklavası İle Programlarınızı Unutulmaz Kılın!

Şirinoğlu olarak Adana’da özel günler baklavası ile de vatandaşlara hizmet verdiklerini dile getiren Bozkuş, “Düğün, nişan, mezuniyet gibi her türlü özel günlerinizde ve programlarınızda bir telefon kadar yakınınızdayız. Bize ulaşıp tereyağlı enfes baklava siparişini verdikten sonra en kısa sürede siparişinizi kapınıza kadar ulaştırıyoruz. Tam da damaklarınıza layık tereyağlı özel günler baklavamız ile her türlü programlarınızı en lezzetli dakikalara dönüştürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaş

Benzer Blog Yazıları